Hejsan kära dagboken min!

Idag har varit en super härlig dag! Såg Jake när jag var nere vid sjön, jag brukar gå ner dit när jag känner att det blir för mycket plugg, det är så lugnt och vackert där. Man kan liksom släppa allt för en stund och bara vara.

 

Jake var ute och sprang, han är slagman i Hufflepuffs lag. Han har vekrligen en otrolig fysik, jag måste erkänna att jag tittade lite i smyg när han sprang förbi mig. Men han såg inte att jag tittade, tänk va pinsamt om han hade vänt sig om och sett att jag tittade på honom! Haha!

 

Sen gick jag upp för att äta lunch med Coraline och Joshua, men så blev det inte, det blev jag, Coraline, Joshua, Emmi, Clara, Eric, Sean och Tova. Mend et var super trevligt, vi spelade spel i sällskapsrummet efter lunchen.

 

Glömde ju nästan berätta! Jag fick svar från mamma och pappa idag på frukosten!

Tibbles, vår uggla, kom med brev till mig från dem. De sa att de skulle fixa mina maskeradkläder och min mask. Så himla härligt! Berättar när mina kläder kommer vad jag ska vara. Hihi.

 

Resten av dagen har det inte hänt så mycket. Åt middag med samma perosner som jag åt lunch med och sen pluggade jag tills jag började skriva i dig och nu tänkte jag sova.

Vi ses imorgon kära dabok!

Penelope Lovegood

 

Kommentera

Publiceras ej