Hesjan alla älskade läsare!
Har nu börjat på en ny HP FF! :D
 
Allixandra Dumont - Hemligheternas Kammar
Tror att ni kommer gilla den, plus, den är uppdelade i flera kortare kapitel så det blir fler uppdateringar här på bloggen ;)
 
Allas om hittade hit tack vare Mugglis, den finns även där och heter Allixandra Dumont - Hemligheternas Kammare så nu kan enkelt hitta den där med ;) Gärna tumma upp den och lämna någon kommentar både där och här ^^
 
Kram på er! ❤
 
Och nej, detta är inget aprilskämt ;)
 
Slänger upp lite information om den:
 
Min karaktär:
Namn:
Allixandra Lorraine Dumont
Utseende:
Isblå stora ögon med tjocka svarta fransar, liten rak näsa, fylliga röda läppar, blek hud, Svart halvlockigt hår som når ner till hennes svank, smala fingrar med långa naglar, synliga nyckelben och lång hals. Ca 158 cm lång. Har ett litet födelsemärke på hennes högra höftben i form av ett hjärta.
Född:
1980-05-03
Blodsstatus:
Renblodig sedan flera generationer tillbaka.
Släkte:
Dumont-Lavierre
Mest kända familjemedlem:
Bellamy Allixandra Tiva Dumont - 5 Generationer tillbaka, känd för att ha skapat Dissendium, Flagrate, Portus, Tarantallegra, Evanesco, och Confringo besvärjelserna. Samt att hon har skrivit 9 böcker om hur man skapar trollformler, 3 böcker om trolldomens historia samt 4 böcker om växter(vart de växer, vad de kan användas till, vad de har för utseende, vart man hittar dem i lika länder, hur de är besläktade osv). Hon blev 148 år gammal.
 
FF:n:
Utspelar sig:
Under Harrys andra år på Hogwarts. (Harry Potter och Hemligheternas Kammare)
Handling:
Allixandra har tidigare gått på Beaubaxton Akademi för Magi men hennes mamma (hennes pappa dog året efter hon föddes, dödad av dödsätare för att han vägrade att gå med Voldemort) dog när hon försökte skapa en ny besvärjelse, hon var alltid den som ville testa nya formler och trolldrycker vilket tyvärr orsakade hennes död.

På grund utav att Allixandra inte har någon annan släkt att vända sig till eftersom att de alla hade kämpat mot Voldemort under första kriget och blivit bestulna på sina liv av dödsätare eller konverterat till den mörka sidan så kunde hon inte stanna i Frankrike och tvingas flytta till England där hon tas emot utav familjen Weasley som tillsammans med hennes familj hade slagits sida vid sida mot Voldemort.

Lorraine, Allixandras mor, hade när Allixandra föddes utsett Molly och Arthur till Allixandras gudföräldrar. Så Allixandra flyttar till Weasley familjen i England och börjar på Hogwarts. Allixandra är även avlägsen släkting till Fleur Delacoure, de har samma gammel-, gammel-, gammelfarmor. Men eftersom att hennes gudföräldrar kommer före detta avlägsna släktband så flyttar hon till dem istället. Allixandra har träffat dem flera gånger tidigare men det är nu 3 år sedan senaste men hon vet att hon trivs med dem, hon är mer nervös inför att byta skola och behöva göra allt på Engelska istället för sitt modersmål som är Franska.

Men vad Allixandra inte vet är att mystiska saker försiggår på Hogwarts. Hon binder starka band med Harry, Ronald och Hermione under sommaren innan skolterminen börjar och de accepterar henne snabbt som en bästa vän och utökar sin trio till en kvadrant. Tillsammans måste de lösa gåtorna och de hemska händelserna som kommer att inträffa under det kommande året på Hogwarts.
 
FF, fanfiction, harry potter, hemligheternas kammare,

2 kommentarer

Trogen läsare

01 Apr 2014 16:19

Omnom-nom-nom-nom-nom! Guu, jag längtar såååå efter att få läsa den här! Jag hoppas att du hinner lägga upp första kapitlet idag?! Sen vill jag gärna läsa fortsättningen på F.R.U! Den är ju så himla bra! Allt du skriver är bra!!! :D Kramar Trogen läsare!

Svar: Haha va bra ^^ Tack så hemskt mycket, din underbara kommentar värmer! Det gör alltid dina kommentarer! ;)
Penelope Lovegood

Du vet vem ;)

01 Apr 2014 21:28

Oh, va kul! :D Såg att du lagt ut den, ska läsa på direkten! :D ;)

Svar: Yay :D Lämna gärna en kommentar där med ;)
Penelope Lovegood

Kommentera

Publiceras ej