Hej kära dagbok!

Idag hade vi prov i FMS med professor Snape, det var inte så svårt som jag trodde, klarade av att beskriva alla sex trollformlerna han nämnde och tror att jag kanske får ett Ö i alla fall, men jag hoppas ju självklart på ett U. Men det får jag veta nästa vecka. Men det kändes väldigt bra i alla fall och jag var bland de tio första som blev klar. Jag vet egentligen inte om det är något positivt eller inte men jag hoppas på det.

 

Jag och Joshua åt lunch utan Coraline idag, hon skulle möta någon kille i biblioteket. Det kändes som om Joshua blev ledsen över det, jag tror att han gillar Coraline mer än som en vän. Men jag vet inte vad Coraline känner för honom men jag ska fråga henne imorgon när vi har SVMDV för då är inte Joshua där, han har en annan kurs då.

 

Såg Jimmy idag, igen, det känns verkligen som om han har något han vill säga mig men inte vågar. Vi får se vad som händer. Men kan ju säga att det börjar att bli irriterande att han följer efter mig på det här sättet.

 

Såg Jake idag med, eller, rättare sagt, jag gick typ in i honom när jag pratade med Coraline. Han log mot mig och jag bad om ursäkt och blev självklart helt röd i ansiktet men han sa att det inte var någon fara och sedan sa han ”Penelope heter du va?” och jag kunde knappt få fram ett ljud för han vet vad jag heter så jag bara nickade och han log och sa ”trevligt att träffas men jag måste gå nu, vännerna ropar, vi ses.” och jag bara stog där som ett fån och nickade typ. Jisses va pinsamt!

 

Men han vet vad jag heter och han sa ”vi ses” till mig! Känns som jag går på moln just nu, fluffiga härliga moln!

 

Imorgon är det äntligen fredag och sedan har jag en hel helg utan lektioner, så skönt det ska bli med en paus från det vanliga livet, ska gå till Tre Kvastar med Joshua, Coraline, Emmi, Sean och Eric på lördag. Ska bli skönt att komma bort fårn skolans väggar lite.

 

Men nu måste jag sova, det är ju som sagt en dag imorgon med.

God natt kära dagbok, ses imorgon!

Penelope Lovegood

 

Kommentera

Publiceras ej